Despre noi

Bine ati venit in magazinul online preferat de tigari electronice , Etigareta.com!

Va intampinam cu o gama vasta de tigari electronice, Kituri si Moduri electronice,  atat pentru incepatori cat si pentru avansati, accesorii pentru tigari electronice si o mare varietate de lichide!

Suntem printre primele magazine de tigari electronice din Iasi, de aproximativ 6 ani, vapatul devenind pentru noi o pasiune, si totodata o nevoie, odata cu dorinta de a renunta la fumatul clasic, in vederea trecerii la tigara electronica . De aceea produsele comercializate de Etigareta.com sunt intotdeauna alese si testate foarte atent, verificate inainte de expediere, pentru a va oferi dumneavoastra, clientilor nostri servicii prompte si de calitate.

Misiunea noastra este simpla:sa oferim clientilor nostri vaperi, e-tigaretele si accesoriile pentru tigarile electronice cele mai sigure, de calitate superioara, si nu unele de unica folosinta, care nu ar fi chiar conform  asteptarilor dumneavoastra, ci doar ar prezenta o experienta inferioara.

Pentru a lua decizia cea mai potrivita pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru indrumari.Noi suntem aici pentru a va oferi sfaturi utile si prietenoase pentru a va ajuta sa realizati o alegere cat mai sanatoasa si economica.

Etigareta.com este magazinul online de vaping cu tigari electronice si accesorii in care poti avea incredere!

Esti nou in vaping? Sau un vaper experimentat?

Etigareta.com a creat un sistem complet de servicii atat pentru vaperii incepatori cat si pentru cei experimentati, pentru a  asigura o cooperare cat mai eficienta. Este dedicat crearii de noi experiente de vaping, concentrandu-se pe calitatea si siguranta produselor,  obiectivul final fiind mereu, gasirea unei solutii complete si eficiente pentru a satisface nevoia fiecarui client.

Oferim tigari electronice , atomizoare si  accesorii 100% autentice, colaboram doar cu cele mai bune companii producatoare de tigari electronice, la cel mai bun raport calitate/pret.

Cu magazinul online Etigareta.com puteti comanda produse si accesorii ce includ o gama larga de marci de top, SmokTech, Aspire, Joytech, Kanger, si multe altele, ceea ce ofera siguranta achizitionarii unor tigari electronice, kituri si moduri electronice, atomizoare de calitate superioara.

Am inteles ca fiecare client este unic, de aceea dorim sa va prezentam cea mai larga varietate de tigari electronice si accesorii disponibila, sa venim cu noutati in intampinarea dumneavoastra, sa aveti cat mai multe posibilitati de a alege pana ajungeti la varianta de tigara electronica care se pliaza cel mai bine pe cerintele dumneavoastra.

 

Creare magazin online